Koronaviruspandemia on pitänyt La Ligan tauolla yli kahden kuukauden ajan.

La Ligan on määrä jatkua kesäkuussa ja kauden pitäisi loppua heinäkuun loppuun mennessä, sillä elokuussa on tarkoitus pelata Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit loppuun.

José Callejónin ja Pedron sopimukset nykyisissä seuroissaan Napolissa ja Chelseassa päättyvät kesäkuun lopussa. Callejón poistuu Napolista ja Pedro Chelseasta.

Marcan mukaan Betis olisi kiinnostunut kummastakin laitahyökkääjästä. Callejónin agentin mukaan he ovat saaneet yhteydenottoja muutamilta suurilta espanjalaisseuroilta. Pedro on sen sijaan julkisesti todennut, ettei tiedä haluaako Betis tehdä hänen kanssaan sopimusta.

Betis ei vielä jatka neuvotteluja, sillä seuran on aluksi tiedettävä, millaisia rahasummia se kykenee käyttämään siirtomarkkinoilla koronaviruspandemian seurauksena.

Koronaviruspandemia pienentää seurojen tuloja huomattavasti ja vapaista pelaajista käydäänkin siten suurta taistelua kesällä. Marcan mukaan Callejónin ja Pedron tapaiset vapaat agentit saavat suuria sopimuksen allekirjoitusbonuksia ja palkkoja vain sen vuoksi, ettei heistä pidä maksaa siirtokorvausta.