Kesällä 22 vuotta täyttävä Matheus Fernandes pelaa näillä näkymin ensi kaudella FC Barcelonassa. Barcelona osti keskikenttäpelaajan tammikuussa seitsemällä miljoonalla eurolla brasilialaisesta Palmeirasista, mutta lainasi hänet kevätkauden ajaksi Real Valladolidiin.

Nyt Fernandesilla on todettu koronavirustartunta. Real Valladolidin pelaajiston keskuudessa todettiin tiettävästi testeissä kolme koronatapausta, ja yksi heistä on Matheus Fernandes. Toinen on Óscar Plano, joka vahvisti diagnoosinsa itse. Molemmat viettävät pari viikkoa eristyksessä.

COVID-19 -tartunta on vain uusi takaisku Fernandesille, jonka startti Euroopassa ei ole ollut onnistunut. Fernandes ei ole vielä tehnyt debyyttiään Real Valladolidissa, vaikka saapui seuraan tammikuun lopussa. Toki asiaa ei ole auttanut se, että koronapandemia katkaisi kauden maaliskuussa.

Barcelonan suunnitelmissa on tiettävästi etsiä Fernandesille lainaseura myös ensi kaudeksi, jottei hän vie paikkaa ulkomaalaiskiintiöstä. Yksi mahdollisuus on jatkaa Valladolid-lainaa myös ensi kaudella, sillä seurapomo Ronaldo arvostaa Fernandesia tiettävästi korkealla. Tiettävästi myös Serie A:n Sassuolo on kysynyt Barcelonalta mahdollisuutta Fernandesin lainaan.

Lähde: Mundo Deportivo