Vaikka suurin osa Barcelonaa koskevista siirtohuhuista käsitteleekin hyökkäyspään pelaajia ja keskikenttämiehiä, lienee myös alakerrassa liikehdintää seuraavassa siirtoikkunassa. Schalkeen täksi kaudeksi lainattu Jean-Clair Todibo on markkinoilla, eikä kysyjistä ole pulaa. Mahdollisena pidetään myös Samuel Umtitin lähtöä.

Ronald Araújo on Barcelonaan jäämässä nelostoppariksi – luottomiesten Gerard Piquén ja Clement Lenglet’n ohella – mutta jostain pitäisi mahdollisesti uusikin keskuspuolustaja kaivaa.

Mundo Deportivon mukaan yksi mahdollinen topparivahvistus voisi olla Tottenhamin Juan Foyth. 22-vuotias argentiinalainen siirtyi Tottenhamiin kesällä 2017 maanmiehensä Mauricio Pochettinon hankintana, mutta José Mourinhon tultua Spursin manageriksi on luotto pudonnut lähes nollille. 10 A-maaotteluakin pelannut Foyth onkin puhunut julkisesti lähtöhaluistaan.

– Pelaaja haluaa aina pelata kokeakseen olonsa hyväksi. Ei ole helppoa olla pelaamatta, Foyth sanoi TNT:n haastattelussa.

[readmore from=Barcelona]

– Täytyy odottaa, kunnes siirtoikkuna aukeaa. Jos saan täällä (Tottenhamissa) tilaisuuksia, jään tänne hyvin mielelläni. Jos he eivät kuitenkaan laske minun varaani, olisi parempi etsiä toinen seura.

Englantilaislähteiden mukaan Foythista ovat Barcelonan ohella kiinnostuneet myös Argentiinan kaksi suurseuraa River Plate ja Boca Juniors.