Barcelonan ja Juventuksen välinen vaihtokauppa on etenemässä hyvää vauhtia, mikäli lehtitietoja on uskominen.

Tiedot sekä Italiasta että Espanjasta kertovat, että Miralem Pjanic olisi jo näyttänyt vihreää valoa Barcelona-siirrolle. Vaihtokaupan muita kohteita ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta tuoreiden tietojen mukaan ainakin Jean-Clair Todibo olisi siirtymässä Juventukseen.

Nyt tiedot kertovat, että vaihtokauppaa saatettaisiin laajentaa nykyisestä. Se tarkoittaisi, että Barcelonaan siirtyisi Pjanicin lisäksi joku toinenkin pelaaja. Tämä ”joku toinen” voisi olla laitapakki Mattia De Sciglio.

Kyseessä on 27-vuotias laitapakki, joka siirtyi AC Milanista Juventukseen 12 miljoonan euron kaupassa kesällä 2017. Tällä kaudella hän on pelannut osittain loukkaantumisten vuoksi vain 12 ottelua.

De Sciglion siirrossa on kuitenkin lukuisia kysymysmerkkejä ja ehtoja. Merkittävin niistä lienee se, tarvitseeko Barcelona ylipäätään oikeaa pakkia. Se taas riippuu paljolti siitä, mitä Nélson Semedon kanssa tapahtuu. Semedoa on soviteltu kauppatavaraksi ainakin João Cancelo– ja Lautaro Martínez -kaupoissa. Sinänsä Sportin tietojen mukaan De Sciglio olisi itse valmis siirtymään Kataloniaan, vaikka hänen roolinsa olisi toimia Sergi Roberton tuuraajana.

Mikäli Barcelona haluaisi Pjanicin lisäksi De Sciglion, se luonnollisesti lisäisi myös pelaajien tai käteisen määrää toiseen suuntaan. Jo nyt vaikuttaa melko haastavalta saada sovittua, kuka tai ketkä lähtevät Juventukseen korvauksena Pjanicista.