Kang-in Lee voi olla tuleva supertähti. Eteläkorealainen valittiin edellisissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa turnauksen parhaaksi pelaajaksi, ja odotukset hänen kohdallaan ovat korkeat.

Lee siirtyi tammikuussa 2019 Valenciaan, muttei ole vielä tehnyt lopullista läpilyöntiään La Ligassa. Hän on kyllä pelannut tällä kaudella 11 La Ligan ja viidessä Mestarien liigan ottelussa, mutta vain hajaminuuteilla. Kaikkiaan minuutteja on näissä 16 pelissä tullut 421, ja niissä hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt yhden maalin.

Leen sopimus Valencian kanssa ulottuu vuoteen 2022. Lepakot eivät varmasti aio eteläkorealaista lupaustaan vielä myydä, mutta lainapesti ensi kaudeksi lienee mahdollinen, jotta Lee saa kunnolla minuutteja.

L’Équipen mukaan Mestarien liigaan ensi kaudeksi selviytynyt, keskeytetyn Ligue 1 -kauden kakkonen Marseille onkin Leestä kiinnostunut. Marseillen kassa ei pullistele, ja siksi nuoren lupauksen lainapesti olisikin taloudellisesti realistista.

[Lee-Kang-In]

Marseillen osakkeita neuvotteluissa ei varmasti laske se, että seuran urheilujohtaja on entinen Valencian maalivahti Andoni Zubizarreta.

Marseillen ohella tiettävästi myös saman sarjan Nice on Leestä kiinnostunut.

Lähde: Transfermarkt