Atlético Madridin keskikenttämies Thomas Partey on nyt jo jonkin aikaa ollut siirtohuhujen kohteena.

Huhut ovat vieneet Parteyta erityisesti Arsenaliin, ja nyt The Telegraph -lehti kirjoittaa, että ghanalainen itse haluaisi siirtyä Lontooseen. Lehden mukaan Partey toivoo, että seurat pääsevät sopimukseen siirtosummasta.

26-vuotiaan Parteyn sopimuksessa on 45 miljoonan euron ulosostopykälä. Jos Partey itse näyttää vihreää valoa, Arsenalin ei periaatteessa edes tarvitse kysyä Atletin mielipidettä. Koronaviruspandemia on kuitenkin tehnyt ja tekee jatkossakin lovea seurojen kassoihin. Sikäli Arsenaliakin voisi kiinnostaa hinnan hinaaminen alas pelaajavaihdon avulla.

Telegraphin mukaan Atlético on jossain määrin kiinnostunut Arsenalin Alexandre Lacazettesta. Kyseessä on 28-vuotias keskushyökkääjä, joka on pelannut Arsenalissa kesästä 2017 lähtien. Tuolloin hän siirtyi seuraan 53 miljoonan euron kaupassa. Nyt hinta olisi todennäköisesti selvästi matalampi.

Lacazette voisi kiinnostaa Atletia, sillä maalinteko on tuottanut joukkueelle suurta tuskaa. Atléticon maaliahnein hyökkääjä on tällä kaudella ollut Álvaro Morata, joka on osunut 25 La Liga -ottelussa kahdeksan kertaa.