Atlético on tehnyt Marcan mukaan Valladolidille tarjouksen Mohammed Salisusta.

21-vuotiaan Salisun ensimmäinen kausi La Ligassa on ollut suurmenestys ja ghanalaistoppari on noussut sarjassa pelipaikkansa parhaiden joukkoon.

Useat englantilaiset, italialaiset ja espanjalaiset huippuseurat ovat kiinnostuneita Salisusta, mutta Atlético haluaa topparin itselleen ja on ensimmäinen seura, joka teki Valladolidille virallisen tarjouksen. Salisulla on sopimuksessaan vain 12 miljoonan euron ulosostopykälä.

Myös Real Madrid on kiinnostunut Salisusta, mutta tällä hetkellä madridilaismedian mukaan Salisun todennäköisin osoite on Atlético.

Atlético saattaa yrittää pienentää 12 miljoonan euron siirtosummaa muun muassa sillä, että seura olisi valmis jättämään Salisun ensi kaudeksi lainalle Valladolidiin. Kauppaan saattaa myös sisältyä joku Atléticon omistama pelaaja tai akatemiajoukkueessa pelaava juniori.

Valladolidin seurajohtoon kuuluva Miguel Ángel Gómez kertoi Marcalle Salisun tilanteesta.

– On seuroja, jotka ovat jo ottaneet askeleen eteenpäin kiinnostuksen suhteen ja tehneet tarjouksia. Haluamme Salisun jatkavan Valladolidissa, mutta jos hän päättää lähteä, pyydämme ulosostopykälän mukaista summaa. On seuroja, jotka ovat valmiita maksamaan sen. Niin espanjalaisia kuin ulkomaisia seuroja niin Valioliigasta, Ranskasta kuin Italiastakin.

– Espanjassa on yksi seura, joka on tosissaan kiinnostunut Salisusta ja on kertonut meille haluavansa saada siirron maaliin. He puhuvat meille jo tarkoista rahasummista.