Atlético Madrid etsii ensi kaudeksi uutta hyökkääjää. Ykkösvaihtoehtona on jo pitkään pidetty Edinson Cavania, mutta nyt ranskalaislehti L’Èquipe nostaa esille toisenkin laadukkaan vaihtoehdon.

Tuo pelaaja on AS Monacon Wissam Ben Yedder. 29-vuotias Ben Yedder pelasi Ranskassa vahvan kauden tehden Monacolle 31 ottelussa 19 maalia ja syöttäen yhdeksän. Ben Yedder pelasi myös kuudessa Ranskan kahdeksasta EM-karsintaottelusta – joista kolmessa avauksessa – joten hän on vahvasti vakiinnuttamassa A-maajoukkuepaikkaansa.

La Liga -yleisölle Ben Yedder on jo hyvin tuttu, sillä kaudella 2018-2019 hän teki Sevillalle kaikissa kilpailuissa yhteensä komeat 30 maalia. Sitä kautta hän nousikin Ranskan A-maajoukkueympyröihin, debytoiden maajoukkueessa vasta kypsällä iällä.

[readmore from=Ben-Yedder-Wissam]

Millään tavalla helppoa Ben Yedderin tavoittelusta ei kuitenkaan tule, sillä L’Équipen mukaan kiinnostuneita huippuseuroja on jonoksi asti. Myös Atléticon paikalliskilpailija Real Madrid sekä Valencia mainitaan ehdokkaina. Espanjan ulkopuolelta lehti listaa Ben Yedder -kisaan mahdollisesti lähtijöinä Borussia Dortmundin, Manchester Cityn, Manchester Unitedin, Tottenhamin, Liverpoolin ja Arsenalin.

Monaco maksoi Ben Yedderistä viime kesänä 40 miljoonaa euroa, eikä varmasti miestä halvalla myisi. Ei, vaikka koronakriisi siirtosummia epäilemättä alaspäin painaakin. Kriisipäivityksistä huolimatta Transfermarkt arvioi Ben Yedder markkina-arvoksi edelleen samat 40 miljoonaa.

Lähde: Mundo Deportivo