Barcelona menettää koronaviruksen takia noin 120−140 miljoonan euron tuotot, seuran varapuheenjohtaja Jordi Cardoner kertoo ESPN:lle. Tämän seurauksena Barcelona on aikeissa paikata talouttaan muun muassa pelaajamyynneillä.

Barcelona on lisäksi kiinnostunut tekemään pelaajahankintoja, joten jotta se voi käyttää rahaa siirtomarkkinoilla, pitää sen myös luopua joistakin pelaajistaan.

Huhut eivät ole vieneet Luis Suárezia kovin aktiivisesti pois Kataloniasta, mutta aivan täysi mahdottomuus uruguaylaishyökkääjänkään myynti ei ole. Maalitykki on jo 33-vuotias, ja Barcelona saattaa hankkia hyökkäykseensä tulivoimaa ostamalla esimerkiksi Neymarin tai Lautaro Martínezin.

Suárez haluaa jatkaa Barcelonassa, jonka kanssa pelaajalla on sopimus vuoteen 2021 saakka. Seura voi käyttää myös option lisävuodesta, jos Suárez pelaa 60 prosenttia peleistä ensi kaudella.

Suárezille on halukkaita ottajia, ja kiinnostusta on tullut yllättävistä suunnista. Espanjalaislehti Marca kirjoittaa Pohjois-Amerikan MLS:n olevan yksi vaihtoehto. Sport puolestaan kertoo, että argentiinalaisseura San Lorenzo aikoo tehdä tarjouksen Suárezista.

Marcan tietojen mukaan MLS-seuroista moni on Suárezin kintereillä, ja muun muassa Inter Miamin omistajiin kuuluva David Beckham on kertonut avoimesti haluavansa Suárezin. Hyökkääjä on sanonut MLS:n olevan yksi mahdollinen vaihtoehto tulevaisuudessa.

Argentiinalainen San Lorenzo ei vaikuta todennäköisimmältä Suárezin allekirjoituksen saajalta, mutta kyseinen seura lukeutuu tiettävästi uruguaylaisen suosikkijoukkueisiin.

Entinen San Lorenzon valmentaja Bernardo Romeo paljasti Sportin mukaan eteläamerikkalaiselle Crack Deportivolle, että seuran puheenjohtaja Marcelo Tinelli aikoo tehdä tarjouksen Suárezista.

Marca huomauttaa kuitenkin, ettei Barcelona usko mahdollisilla ostajilla olevan varaa Suáreziin. Samalla lehti muistuttaa, ettei seuran argentiinalaistähti Lionel Messi luultavasti ilahdu, jos Suárez myydään. Siksi on todennäköistä, että Suárez jatkaa Barcelonassa.