Valioliigan Wolverhamptonissa pelaavan Raúl Jiménezin nimi on pyörinyt viime aikoina siirtospekulaatioissa. Meksikolaishyökkääjä on tehnyt Englannissa kovaa jälkeä. Jiménez olisi varmasti vahvistus monelle seuralle.

Huhut ovat vieneet Jiméneziä muun muassa Espanjaan. Siirto La Ligaan olisi looginen esimerkiksi kielitaidon takia.

− Kuulen siitä (huhuista) sosiaalisen median kautta. Minua on jo laitettu Real Madridiin, Chelseaan, Manchester Unitediin ja Arsenaliin. Joka päivä on joku uusi seura, joka haluaa minut, Jiménez kommentoi ESPN:lle.

Jiménez on tehnyt tauolla olevalla Valioliigan kaudella 29 pelissä 13 maalia. Meksikon maajoukkueen 28-vuotiaalla hyökkääjällä on sopimus Wolverhamptonin kanssa kesään 2023 saakka. On mahdollista, ettei hän pelaa sopimustaan loppuun ”Wolvesissa”.

− Minun täytyy pysyä rauhallisena. Jos minusta puhutaan, sen täytyy tarkoittaa sitä, että olen tehnyt työni hyvin, Jiménez sanoi.

Jiménez korosti olevansa tyytyväinen Wolverhamptonissa. Hän on seuran kannattajien keskuudessa pidetty pelaaja, ja joukkue on edennyt Eurooppa-liigassa 16 parhaan joukkoon.

Hyökkääjä keskittyy nykyisen seuransa auttamiseen, mutta myönsi, ettei siirto muualle ole mahdoton ajatus.

− Jos minulle kerrotaan huomenna, että pöydällä on tarjoukset Real Madridilta tai Barcelonalta, on selvää, ettei sellaista mahdollisuutta voi jättää käyttämättä.