Saksalaismedia Bildin mukaan Borussia Dortmundin nuori laitahyökkääjä Jadon Sancho on herättänyt otteillaan FC Barcelonan kiinnostuksen. Katalonialaisseuran ykkösvaihtoehtoa laitahyökkääjähankinnakseen on edelleen Neymar, mutta jos brasilialainen ei ole saatavilla, tulee Barcelona suuntamaan katseensa Sanchoon.

Dortmundin kerrotaan asettaneen Sancholle 130 miljoonan euron hintalapun. Hänestä kamppailee myös muun muassa Manchester United, jonka kerrotaan tällä hetkellä olevan kärkisijalla kilpailussa nuoresta englantilaispelaajasta.

Samaan aikaan Bild vahvisti myös katalonialaismedioissakin esiintyneen huhun siitä, että Dortmund on samaan aikaan kiinnostunut Barcelonan nuorukaisesta Ansu Fatista. Seurojen taloustilanteen ollessa heikko koronan jäljiltä, jonkinlaista vaihtokauppaa pidetään mahdollisena.

20-vuotias Sancho on tällä hetkellä Transfermarktin arvion mukaan maailman kahdeksanneksi arvokkain pelaaja. Tällä kaudella hän on iskenyt 23 bundesliigaottelussa 14 maalia ja antanut 16 maaliin johtanutta syöttöä.