Lionel Messi on voittanut kuusi Ballon d’Oria, ja monet pitävät häntä perustellusti yhtenä kaikkien aikojen pelaajista. Argentiinalaisen uraan ovat vaikuttaneet monet pelaajat, joista yksi on Barcelonassa vuosina 2004-2009 pelannut Samuel Eto’o. Kamerunilaishyökkääjän mukaan Messi on kertonut olevansa hänelle kiitollisuudenvelassa.

– Messi tunnusti minulle, että kiitos minun neuvoni, jota en aio paljastaa, hänen uransa muuttui. Hänen piti muuttaa kaksi tai kolme asiaa, mutta lahjoja hänellä on aina ollut, Eto’o sanoi DAZN:n haastattelussa.

– Olen ylpeä ja onnellinen siitä, millaisen vielä päättymättömän tarinan hän on kirjoittanut. Siitä on vaikea panna paremmaksi.

Messiä kuusi vuotta vanhempi Eto’o muisteli myös aikaa, kun Lionel Messi oli vasta nousemassa edustusjoukkueeseen.

[readmore from=Messi-Lionel]

– Aluksi hän liikkui ylös ja alas La Masían ja edustusjoukkueen välillä. Tiesimme jo, että jonain päivänä Messistä tulisi hän, joka hän on nyt. Kiitos siitä kuuluu hänelle itselleen, ja olen siitä iloinen.

– Eräänä päivänä hän sanoi: ”Kiitos Samuel, urani muuttui”. Hän osoitti, että hänen nöyryydessään mikään ei ole muuttunut. Messi on edelleen se hyvä ihminen, johon silloin tutustuin, Eto’o lisäsi.

Lähde: AS