David Villa kuuluu Espanjan jalkapallohistorian parhaimpiin pelaajiin.

Hiljattain uransa lopettanut 38-vuotias kärki voitti Espanjan A-maajoukkueen paidassa muun muassa maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden.

Seurajoukkueuralla Villa oli voittamassa La Ligaa niin Barcelonan kuin Atléticonkin paidassa. Barcelonassa Villa voitti myös Mestarien liigan. Valenciassa ja Zaragozassa kärki voitti Copan.

Villaa huhuttiin aikoinaan vahvasti Real Madridiin. Villa edusti silloin Valenciaa. Madridilaislehdet pitivät siirtoa jo käytännössä varmana, mutta lopulta Villa päätyi Barcelonaan.

Villa kertoi DjMaRiiOn haastattelussa, miksei lopulta koskaan siirtynyt Real Madridiin.

– Lopulta sitä siirtoa ei koskaan tapahtunut. Minulla oli paljon tarjouksia, kun olin urani huipulla. Siellä oli Real Madridia, Barcelonaa ja ulkomaisia seuroja muun muassa Valioliigasta. Kuuluin Valenciaan ja sanoin heille, että lähtisin sieltä vasta sitten, kun he haluavat niin, Villa paljasti.

– Emme päässeet yhteisymmärrykseen. Siirto tapahtuu vasta sitten, kun kummatkin seurat ja itse pelaaja suostuvat siihen. Seurat neuvottelivat kahden vuoden aikana, eivätkä kummallakaan kerralla päässeet yhteisymmärrykseen.