Atlético Madridissa pelaa kaksi pelaajaa, jotka takavuosien topparilegenda Rio Ferdinand näkisi mielellään entisessä seurassaan Manchester Unitedissa. 41-vuotias Ferdinand kehotti Beautiful Game -ohjelmassa Unitedia vahvistamaan rivejään Atléticon Thomas Parteylla ja Saúl Ñíguezilla, jos se haluaa taistella ensi kaudella Valioliigan voitosta.

– Vahvistaisin varmaan keskikenttää Atlético Madridin Thomas Parteylla tai Leicesterin Wilfred Ndidillä. Toinen pelaaja, josta pidän, on Saúl Ñiguez. Hän on todella, todella hyvä keskikenttäpelaaja, Ferdinand kehui.

Muina Unitedin kannalta järkevinä hankintoina Ferdinand nosti esille Ben Godfreyn ja Kalidou Koulibalyn nimet.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Rio Ferdinand suitsutti Saúlia.

– Mikä jalkapalloilija! Olen jo vuosien ajan kehunut Saúlia tärkeäksi pelaajaksi. Hän on hyvin kokonaisvaltainen, rauhallinen ja hänellä on mahtava vasuri. Hän viihdyttää, tekee maaleja ja ymmärtää hyvin taktiikkaa, Ferdinand ylisti jo huhtikuun alussa Instagramissa.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Diego Simeone organisoi joukkueensa todella hyvin ja kapellimestarina on Saúl. Hän on mahtava pelaaja ja tällä viikolla lehdet kirjoittivat, että Manchester United on hänestä kiinnostunut.

Saúlin sopimus Atléticon kanssa ulottuu vuoteen 2026 ja siinä on 150 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Thomasin ulosostohinta on puolestaan 50 miljoonaa euroa.

Lähde: Mundo Deportivo