Koronaviruskriisin kourissa liigapomot laativat parhaillaan suunnitelmia keskeytyneen kauden jatkamiseksi. Seurojen vastuuhenkilöiden katseet kääntyvät kuitenkin hiljalleen jo kohti ensi kautta.

Yksi potentiaalinen kesällä seuraa vaihtava tähtipelaaja on kroatialainen Marcelo Brozovic. Keskikentän pohjapelaaja oli isossa roolissa Kroatian MM-finaalijoukkueessa kesällä 2018. Brozovic pelasi täydet peliminuutit kisojen välierässä ja loppuottelussa.

27-vuotias Brozovic pelaa Interissä kuudetta kauttaan. Kaikkiaan pelejä on Internazionalessa takana 186, joista 156 Serie A:ssa. Tälläkin kaudella Brozovic on lukeutunut Interin ehdottomiin profiilipelaajiin. Miehen sopimus Interin kanssa umpeutuu kesällä 2022.

[readmore from=Brozovic-Marcelo]

Kroatialaismediassa arvellaan nyt, että Brozovic saattaa saada ensi kaudella kokemuksia kolmannesta jalkapallomaasta urallaan, kotimaansa Kroatian ja Italian lisäksi. Espanjalaisittain mielenkiintoista on, että molemmat La Liga -jätit Barcelona ja Real Madrid mainitaan Brozovicista kiinnostuneina seuroina. Muut potentiaaliset uudet seurat ovat Paris Saint-Germain ja Bayern München.

Barcelonaa ajateltuna Brozovic-huhu on kiinnostava sikälikin, että Barcalla ja Interillä on uskottu olevan paljonkin neuvoteltavaa. Barcelona on tiettävästi erittäin kiinnostunut Inter-kärki Lautaro Martínezista, ja Interiin on puolestaan huhuttu Ivan Rakiticia ja Arturo Vidalia. Aika näyttää, toteutuuko näistä huhuista yksikään.

Lähde: Sport