Real Madridin pääkykyjenetsijä Juni Calafat on suositellut seuralle uruguaylaisen Peñarolin laitahyökkääjää Facundo Pellistriä, kertoo AS.

Etelä-Amerikassa vahvasti vaikuttava Calafat oli tuomassa myös keskikenttäpelaaja Federico Valverdea, Madridin nykyistä luottopelaajaa, Peñarolista Espanjaan vuonna 2016.

Calafatin ansosta Madridilla on hienoinen etulyöntiasema, mutta 18-vuotiaan Pellistrin perässä ovat myös Atlético Madrid, Valencia, Manchester City, Wolverhampton ja Napoli. Tammikuussa Almería oli hankkia hänet, mutta siirto kaatui taloudellisiin tekijöihin.

Peñarolissa Pellistriä valmentaa Atlétin entinen huippuhyökkääjä Diego Forlán, joka on kertonut koko seuran olevan innoissaan suojatistaan.

Hyökkäyksen oikealla laidalla viihtyvä Pellistri debytoi viime vuonna Peñarolin edustusjoukkueessa, jossa hän on esiintynyt kaikkiaan 25 kertaa. Maaleja hän on tehnyt yhden ja syöttänyt kolme. Pellistrin ja Peñarolin sopimus päättyy vuonna 2022, mutta hänestä odotetaan tarjouskilpailua jo ensi kesänä.

AS USA

@English_AS
Facundo Pellistri on the radar of Real Madrid: en.as.com/en/2020/04/25/…