David Beckhamin osaomistama MLS-seura Inter Miami on GOAL:n toimittajan Rubén Urían mukaan kiinnostunut Real Madridin James Rodríguezista.

Toimittajan mukaan Beckham olisi ottanut yhteyttä Real Madridin seurapresidenttiin Florentino Péreziin kysyäkseen Jamesin tilanteesta.

Pérez on kiinnostunut ideasta ja on valmis kuuntelemaan Inter Miamin tarjousta. Beckham on ottanut myös yhteyttä Jamesin edustajiin ja kertonut seuran kiinnostuksesta. Pérez on lähtökohtaisesti valmis myymään Jamesin Inter Miamiin.

Kuluvaksi MLS-kaudeksi perustettu Inter Miami on Beckhamin tuore projekti. Real Madridissakin urallaan pelannut Beckham haluaa vahvistaa joukkuettaan ja pitää Jamesia juuri sopivana pelaajana Inter Miamin brändin kasvattamiseen.

James on jäänyt kuluvalla kaudella täysin olemattomalle vastuulle Zinédine Zidanen alaisuudessa. Kolumbialaisen odotetaan poistuvan mahdollisimman pikaisesti Real Madridista. Jamesin sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten pelaaja olisi saatavissa pienellä siirtosummalla.