Jorge Molina täyttää tänään keskiviikkona 22. huhtikuuta 38 vuotta.

Getafea edustava Molina on yksi La Ligan kuluvan kauden vanhimmista pelaajista. Molinan lisäksi myös Betisin Joaquín, Espanyolin Diego López ja Athleticin Aritz Aduriz ovat 38-vuotiaita.

Kuluvalla kaudella seitsemän maalia tehnyt Molina käväisi Marcan haastattelussa ja kertoi muun muassa, ettei ole koskaan 20-vuotisen uransa aikana saanut lihasvammaa.

– Pidän itsestäni huolta enemmän kuin koskaan ja seuraan tarkkaa dieettiä, jonka olen itse suunnitellut pysyäkseni 87 kilossa. Harjoittelen paljon, lepään riittävästi, nautin ja arvostan jokaista harjoitusta ja ottelua.

– Toki saan kiittää kroppaanikin siitä, etten ole saanut 20 vuoden aikana ainuttakaan lihasvammaa. Tunnen itseni etuoikeutetuksi. En joudu tekemään uhrauksia jalkapallon eteen. Tein niitä pelatessani amatöörisarjoissa, Molina totesi.

Koronaviruspandemia on pysäyttänyt jalkapallon kokonaan ympäri maailman. La Liga on ollut tauolla noin kuuden viikon ajan. Molina toivoo, että kaudet saadaan pelattua loppuun. Getafe pelaa jälleen ilmiömäistä kautta.

– Suurin toiveeni on pelata La Liga ja Eurooppa-liiga loppuun. Se olisi samalla merkki siitä, että koronavirustilanne olisi parantunut. Tällä hetkellä en ajattele sitä, mitä voi tapahtua, mutta jos palaamme pelikentille, olisi hienoa pudottaa Internazionale Eurooppa-liigasta. Se on toinen suurseura Ajaxin tapaan. Varmasti taistelemme loppuun saakka.

Getafe pudotti Ajaxin Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Neljännesvälierissä vastaan asettuu Inter.