Leo Messi on kuulunut maailman parhaimpien pelaajien joukkoon jo vuosikausien ajan.

Urallaan kuudesti Ballon d’Orin voittanut 32-vuotias Messi sai ensimmäisen kutsunsa Argentiinan A-maajoukkueeseen syksyllä 2005. Siitä lähtien Messi on kuulunut maajoukkueenkin avainpelaajiin.

Messin kanssa Argentiinan A-maajoukkueessa pelannut Roberto Ayala kertoi 90minin haastattelussa, millainen Messi oli nuorempana. Ayalan mukaan Messi oli silloin hyvin ujo.

– Messi pitää siitä, että häntä kohdellaan samalla tavalla kuin kaikkia muitakin. Hän on perhekeskeinen ihminen, joka on kasvanut paljon viimeisten vuosien aikana. Nykyään hän on joukkueen johtohenkilö kentän lisäksi myös sen ulkopuolella. Messin uran alkuaikoina, kun olimme joukkuetovereita maajoukkueessa, hän ei edes puhunut juuri mitään, Ayala muistelee.

– Hän meni harjoituksiin, koska se oli pakollista, mutta muuten hän jäi aina huoneeseensa. Nykyään hän osallistuu kaikkeen, puhuu joukkuetoveriensa kanssa ja kysyy, miten he voivat. Ennen otteluita hän on äänessä ja tekee paljon asioita hiljaisuudessa, jotka auttavat joukkuetta.