28-vuotias Sadio Mané on näytellyt suurta roolia Liverpoolin viimeaikaisessa menestyksessä. Senegalilainen on kuitenkin ollut jo pari vuotta Real Madridia koskevissa huhuissa, ja nyt nuo huhut tuntuvat vain kiihtyvän.

Arvostettu ranskalaislehti France Football laati tuoreeltaan Manésta räväkän otsikon. ”Sadio Manélle se on Real Madrid tai ei mitään”, lehti kirjoitti.

Jo vuonna 2018 samainen aviisi ennakoi Manésta Zinédine Zidanen ensimmäistä hankintaa Real Madridiin kaudelle 2019-2020. Zidanen eroaminen valmentajan paikalta kumosi kuitenkin operaation. Yhteiset intressit eivät ole kuitenkaan kaikonneet.

– Manén mahdollinen Madrid-siirto riippuu monista asioista. En tiedä, mikä hänen ratkaisunsa on, hyökkääjän maajoukkuetoveri Keita Baldé kommentoi AS:lle spekulaatioita.

[readmore from=Mane-Sadio]

– Voi olla, että hän haluaa vaihtaa seuraa 1-2 vuoden sisällä. En usko, että hän haluaa pelata Liverpoolissa uransa loppuun asti. Hän on fiksu kaveri, joka tietää, mikä on hänelle parasta.

Liverpool hankki Manén Southamptonista kesällä 2016. Siirtosumma oli 34 miljoonaa euroa. Manén sopimus Liverpoolin kanssa umpeutuu kesällä 2023, eikä Liverpool varmasti hänestä halvalla luovu. France Football arvioi Manén nykyisesksi hintalapuksi noin 150 miljoonaa euroa. Tuohon summaan Real Madridilla ei varmasti ainakaan koronakriisin keskellä rahkeet riitä.