Real Madrid on vetänyt tämän kauden läpi lähes poikkeuksetta maalivahtikaksikolla Thibaut Courtois-Alphonse Areola. Jälkimmäisenä mainittu on lainassa ranskalaisseura Paris Saint-Germainista. Samaan aikaan seura on lainannut Luca Zidanen ja Andri Luninin Espanjan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Useat ovat arvuutelleet, kuinka nämä palaset tulevat liikkumaan ja loksahtamaan ensi kaudeksi. Spekuloinneissa vaihtoehtoja on ollut useita ja osassa niistä Los Blancosin on kerrottu harkitsevan 27-vuotiaan Areolan ostamista pysyvästi.

Madridilaismedia Marca uutisoi, että nyt joukkueen suunnitelmat maalivahtiosastonsa suhteen ovat ensi kauden osalta selvät. Courtois tulee luonnollisesti jatkamaan ykköstorjujana huippukautensa ja statuksensa seurauksena. Muiden nimien kohdalla edessä onkin muutoksia.

Areola tulee palaamaan takaisin PSG:n riveihin ja hänen tonttinsa ottaa Real Oviedossa lainalla oleva 21-vuotias Lunin. Ukrainalaistorjuja saapui Santiago Bernabéulle huippulupauksena, mutta hänen lainasiirrot ovat olleet kaikkea muuta kuin onnistuneita, sillä hän jäi sekä Leganesissa että Valladolidissa vähälle vastuulle. Seurassa kuitenkin arvioidaan, että nuorukainen on jo valmis ottamaan askeleen Real Madridin kakkosmaalivahdiksi.

Luca Zidanen sopimus on puolestaan päättymässä kesällä ja sitä ei näillä näkymin tulla uusimaan. Hänen on arveltu lähtevän hakemaan uutta nostetta uralleen Ranskasta.