Kesällä 2009 Real Madrid hankki Cristiano Ronaldon Manchester Unitedista. Loput tarinasta jokainen varmaan jo tietääkin. Portugalilaistähdestä tuli seuran historian paras maalintekijä ja johdatti joukkueen muun muassa neljään Mestarien liigan voittoon.

Tuo tarina olisi voinut olla hyvinkin erilainen. Real Madridin entinen seurapresidentti Ramón Calderón nimittäin paljasti, että Manchester United yritti saada Cristianon siirtymään Santiago Bernabéun sijasta FC Barcelonan riveihin.

Calderónin mukaan Valioliigaseura yritti saada Barcelona-kaupan toteutumaan, kun Real Madridin ja Cristianon väliset neuvottelut olivat jo pitkällä.

Alex Ferguson ei halunnut hänen lähtevän Realiin, koska meillä oli enemmän pokaaleita kuin Manchester Unitedilla, Calderón kertoi AS:lle.

– Ronaldo oli kuitenkin hyvin selkeä. Hän piti lupauksensa, jonka oli meille tehnyt.

Cristiano pelasi Real Madridissa kesään 2018 asti, jolloin hän siirtyi nykyiseen seuraansa Juventukseen.