Real Madridin suvereeni ykköstorjuja on ollut tällä kaudella belgialainen Thibaut Courtois. Kakkosvahtina on toiminut 27-vuotias ranskalainen Alphonse Areola, joka on saanut vastuuta kuitenkin vain vähän – osin Courtois’n poissaoloista johtuen.

Areola on pelannut Real Madridissa kauden lainasopimuksella PSG:stä. Hän on pelannut kolme peliä Copa del Reyssä, kolme La Ligassa ja puolitoista Mestarien liigassa Club Bruggea vastaan.

AS:n mukaan Areola jatkaisi uraansa mielellään Real Madridissa ensi kaudellakin, mutta todennäköisyys ei ole kovin suuri. Real Madridin nimittäin odotetaan kutsuvan nuoren ukrainalaisen Andriy Luninin takaisin lainapestiltään Real Oviedosta.

Omaan seuraansa Paris Saint-Germainiinkaan Areolan ei odoteta palaavan. Areolan sopimus on voimassa vuoteen 2023, mutta PSG:n ehdoton ykkösvahti on Real Madridista tuttu Keylor Navas, joten minuutteja ei Pariisissakaan olisi tarjolla.

Kolme A-maaottelua pelannut Areola janoaa isompaa vastuuta, sillä häntä houkuttaa myös mahdollisuus murtautua Ranskan EM-joukkueeseen kesälle 2021. AS kertoo, että ensisijaisesti Areola haluaa Valioliigaan ja mieluiten Lontooseen.

[readmore from=Areola-Alphonse]

Areolan agentti pyrkiikin käynnistämään neuvotteluja kiinnostuneiden Lontoossa pelaavien valioliigaseurojen kanssa. Tällä kaudella niitä on kuusi: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Crystal Palace, West Ham ja Watford.

Ranskan maajoukkueen ehdoton ykkösvahti on Tottenhamin kapteeni Hugo Lloris, mutta kahden muun veräjänvartijan paikasta on luvassa kilpailua. Marseillen luotettava Steve Mandanda on jo 35-vuotias, eikä Lillen Mike Maignanilla ja Monacon Benjamin Lecomtella ole vielä yhtään A-maaottelua pelattuna.