André Onana siirtyi Barcelonan organisaatiosta Ajaxiin tammikuussa 2015.

Kamerunilaisvahti on pelannut Ajaxin ykkösmaalivahtina usean kauden ajan.

Mundo Deportivon mukaan Ajaxin urheilutoimenjohtaja Marc Overmars olisi luvannut Onanalle, että maalivahti voisi siirtyä kauden jälkeen muihin maisemiin, jos seura saisi hänestä mielenkiintoisia tarjouksia.

24-vuotias Onana kommentoi siirtohuhuja Canal + African haastattelussa.

– Barcelona on kotini. Minulla on edelleen hyvät välit seurapresidentin ja valmentajien kanssa. Jos minun on palattava, palaan. Tällä hetkellä olemme vielä kaukana siitä. Olen Ajaxin maalivahti ja katsotaan, mitä tapahtuu kauden jälkeen, Onana totesi.

– Minua kiinnostaa ainoastaan se, mitä kentällä tapahtuu. Kentän ulkopuolisista asioista vastaavat agenttini.

Ajax maksoi Onanasta aikoinaan vain 150 000 euroa. Nyt maalivahdin hinta on tiettävästi noussut 40-60 miljoonaan euroon.