Real Madridin maalivahti Moha Ramos on pelannut vasta yhden ottelun seuran reservijoukkueessa, mutta hän uskoo vakaasti, että on Los Blancosin tuleva ykköstorjuja.

Ramos, 19, lähti täksi kaudeksi lainalle Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Birminghamiin, jossa hän on päässyt kerran vaihtopenkille, mutta jäänyt vaille minuutteja. Hänellä on vielä pitkä matka Madridin maalin suulle, mutta hän uskoo unelmaansa.

– Olen Real Madridin pelaaja. Minulla on sopimus ja haluan olla osa maailman parhaan joukkueen nykyhetkeä ja tulevaisuutta, kommentoi Ramos Marcalle.

– Uskon satavarmasti, että pääsen edustusjoukkueeseen. Minun on vain jatkettava työntekoa parhaani mukaan.

Ramosia kehotettiin viime kesänä hakemaan peliaikaa muualta, kun sitä ei ollut Madridin reserveissä tarjolla. Hän ei kadu siirtoaan Englantiin, vaikka kokemusta miesten peleistä ei ole tullut.

– Se on loogista, että seura ehdottaa meille erilaisia vaihtoehtoja, jotta voimme kaikki jatkaa kehittymistä. Se on normaalia, että osa meistä harkitsee lainalle lähtemistä ja tulee sitten takaisin.

– Minulla oli monia vaihtoehtoja, mutta kun vastaan tuli Englannin tasoinen tärkeä ja kilpailullinen sarja, niin päätös oli helppo.