Hernán Crespo muistetaan komeasta pelaajaurastaan muun muassa Parmassa, Internazionalessa ja AS Romassa.

Entinen huippujalkapalloilija työskentelee nykyään Argentiinan pääsarjassa pelaavan Defensa y Justician päävalmentajana.

Argentiinan A-maajoukkueessakin 35 kertaa maalinteossa onnistunut 44-vuotias Crespo kehui Olén haastattelussa maanmiestään Leo Messiä.

Messin kanssa samaan aikaan maajoukkueessa muun muassa MM-kisoissa ja Copa Américassa pelannut Crespo väittää Messin olevan paljon enemmän kuin pelkkä jalkapalloilija.

– On hyvin vaikeaa olla Messi. Kukaan ei voi asettua hänen rooliin. Sama juttu oli Diego Maradonan kanssa. On mahdotonta tietää, miten he elävät ja ajattelevat. Messi on paljon enemmän kuin pelaaja tai urheilija. Hän on esimerkki ammattilaisuudesta ja rehellisyydestä. Hän käyttäytyy aina oikein. Hän on paljon enemmän kuin jalkapalloilija, Crespo muistutti.

Crespon mukaan Messi ei tarvitse maailmanmestaruutta ollakseen kaikkien aikojen paras.

– Messin vaikutus jalkapalloon on paljon suurempi kuin yksi maailmanmestaruuspokaali. Totta puhuen jos asiaa miettii, niin mielestäni jalkapallo on Messille velkaa kaikesta, mitä hän on tehnyt tälle lajille. Messin näkeminen maajoukkueessa tekee minut onnelliseksi ja luonnollisesti argentiinalaisena haluaisin nähdä hänet maailmanmestarina.