Espanjalainen Mundo Deportivo kirjoittaa, että Barcelona on kiinnostunut kolmen nuoren hollantilaispelaajan hankkimisesta. Neymar on edelleen seuran hankintalistan ehdoton ykkösnimi Sportin mukaan, mutta katalonialaisseura suunnittelee muitakin ostoksia.

Barcelonan mielenkiinnon ovat herättäneet PSV Eindhovenin 21-vuotias hyökkääjä Donyell Malen sekä AZ Alkmaarin hyökkääjät Calvin Stengs, 21, ja Myron Boadu, 19. Koko kolmikko debytoi Hollannin maajoukkueessa syyskaudella.

Hyökkääjät halutessaan Barcelona joutuisi ostamaan heidän sopimuksensa ulos, sillä Malenilla on sopimusta PSV:n kanssa vuoteen 2024 saakka, ja Stengs ja Boadu puolestaan ovat AZ:n sopimuspelaajia vuoteen 2023 asti.

PSV:n Malen on tehnyt Eredivisien tauolla olevalla kaudella 14 peliin 11 maalia. Maajoukkueessa hän on esiintynyt neljässä ottelussa ja iskenyt yhden osuman.

Stengs on pelannut Hollannin maajoukkuessa yhden ottelun. Hänen tilillään on tällä kaudella viisi maalia 25 pelissä Alkmaarissa.

Boadu on tehnyt triosta eniten maaleja Hollannin pääsarjakaudella, sillä hänellä on 24 peliin 14 maalia. Hän onnistui maalinteossa myös maajoukkuedebyytissään, joka on toistaiseksi nuorukaisen ainut maaottelu tähän saakka.

Lähde: AS