James Rodríguez palasi Real Madridiin viime kesänä kaksi kautta kestäneen Bayern-lainan jälkeen.

Jamesin oli määrä siirtyä Atléticoon tai Napoliin, mutta lopulta kolumbialainen päätti jäädä Real Madridiin, vaikkei ollut saanut aiemmin peliaikaa Zinédine Zidanelta.

James sai kauden ensimmäisissä otteluissa peliminuutteja, mutta on ollut edellisen kerran kentällä La Ligassa lokakuussa. Loukkaantuminen piti Jamesin sivussa noin kuukauden marras-joulukuussa, mutta senkään jälkeen Zidane ei ole antanut Jamesille peliaikaa kuin Supercopassa ja Copassa.

Kolumbialaislegenda Carlos Valderrama toivoo Jamesin poistuvan Real Madridista ensi kaudeksi.

– James on jo riittävän vanha tehdäkseen itse omat päätöksensä. Jamesilla on riittävästi taitoa pelatakseen missä tahansa seurassa. Hän hukkaa pelivuosiaan Real Madridissa. James on huippupelaaja ja hän on osoittanut sen, mutta jos valmentaja ei pidä hänestä, niin sellaista se on. Sitten pitäisi aloittaa alusta jossain toisessa seurassa, koska hänellä riittää taitoa vaikka muille jakaa, Valderrama totesi Caracol Radiolle.

Valderraman mielestä James voisi menestyä Englannissa.

– Hän voi pelata missä tahansa. Hän pelasi Kolumbiassa, Argentiinassa ja Espanjassa hän oli Real Madridin paras pelaaja ensimmäisellä kaudellaan. Sitten Real Madrid pestasi valmentajan, joka ei pidä hänestä. James onnistui Bayernissakin. Jos hän saa mahdollisuuden Englannista, kannattaisi napata se ja mennä sinne.