Eden Hazard loukkasi nilkkaansa vakavasti marraskuisessa PSG-ottelussa.

PSG:n Thomas Meunier taklasi Hazardia nilkkaan. Hazard taittoi nilkkansa ja oli pelikentiltä sivussa noin kahden ja puolen kuukauden ajan.

Hazard palasi pelikentille helmikuussa, mutta ehti olla kunnossa vain viikon ajan, kunnes loukkasi nilkkaansa uudelleen. Belgialaisen nilkka operoitiin Dallasissa ja Hazardin on määrä palata pelikuntoon kesä-heinäkuussa.

Meunierin mielestä hän ei taklannut Hazardia. Meunier ei olisi pitänyt itseään syyllisenä, jos Belgian A-maajoukkueessa hänen kanssaan pelaava Hazard olisi ollut sivussa EM-kisoista, sillä Hazard ehti loukkaantua marraskuisen vamman jälkeen uudelleen. EM-kisatkin siirtyivät reilun vuoden päähän.

– En minä loukkaannuttanut häntä. Hän törmäsi minuun. Se on eri asia. En olisi pitänyt itseäni syyllisenä. Aluksi Hazardin piti olla sivussa vain muutama viikko, mutta sitten se menikin kahdeksi kuukaudeksi ja myöhemmin hän loukkaantui uudelleen. En missään vaiheessa ole uskonut olevani minkäänlainen syyllinen. Hän olisi varmaan pelannut kesän kisoissa, jos ne olisi järjestetty suunnitellusti, Meunier totesi RTBFSPORT:lle.