201-senttinen kulttihyökkääjä Peter Crouch on kertonut Daily Mailissa hauskoja anekdoottejaan muun muassa kahdesta entisestä Real Madridin pelaajasta. Viime kesänä peliuransa lopettanut Crouch jakoi uransa aikana saman pukukopin muun muassa Robert Prosineckin kanssa. Prosinecki pelasi Realissa vuosina 1991-1994 ja kaudella 2001-2002 yhdessä Crouchin kanssa englantilaisessa Portsmouthissa.

– Robert Prosinecki ei ollut kaikkein innokkain, mitä fyysisen kunnon ylläpitämiseen tulee, Crouch aloitti vastauksensa lukijalle, joka kyseli pelaajien toimista karanteeniajan kuntoilussa.

– Robert oli kapinallinen. Hän oli tupakoimatta punaista Marlboria ainoastaan silloin, kun hänen piti olla kentällä. Emme nähneet hänen treenaavan viikon aikana juurikaan, mutta voi luoja miten uskomaton pelaaja hän oli Portsmouthissa pelatessaan.

– Hänellä oli kikka, jolloin hän näytti ampuvan, mutta siirsikin pallon jalan päälle jättäen puolustajat aivan ällistyksiin. Sen tiesi tulevan jo kauan etukäteen, mutta sitä oli mahdotonta estää.

– Hänen on täytynyt olla melkoinen näky huippuvireessään, kun hän pelasi Belgradin Punaisessa Tähdessä ja Real Madridissa. Hän oli Portsmouthissa yhden miehen orkesteri ja ilo katsella, Crouch kehui.

[readmore from=Real-Madrid]

Realissa vuosina 2002-2007 pelanneen Ronaldon kanssa Crouch ei koskaan samassa joukkueessa ollut, mutta hyökkääjät tapasivat kerran kesälomallaan Ibizalla. Crouchille tapaaminen tuotti pienen pettymyksen.

– Tapasin hänet rannalla. Hän joi olutta ja tasapainotteli tuhkakuppia vatsansa päällä. Aina, kun hänen oluensa loppui, hänen seurassaan ollut supermalli toi hänelle uuden.

– En voinut missata tilaisuutta ottaa hänen kanssaan valokuvan. Odotin hänen sanovan minulle ”Hei, sinähän olet Crouch!”, mutta hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, kuka olin. Otin sen kuvan ja lähdin eikä hän saanut koskaan tietää, että minäkin olin jalkapalloilija, Crouch muisteli.