Pablo Pérez on yksi Sevillan junioriakatemian lupaavimmista pelaajista.

19-vuotias vasen laitapuolustaja on herättänyt jo Sevillan päävalmentajan Julen Lopeteguin mielenkiinnon.

Lopetegui on nostanut Pérezin useasti harjoittelemaan edustusjoukkueen kanssa ja laitapuolustaja matkasi joukkueen kanssa Getafeen helmikuussa, vaikkei pelannutkaan ottelussa minuuttiakaan.

Pérezin nykyinen sopimus Sevillan kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Marcan ja Estadio Deportivon mukaan Manchester City, Ajax ja RB Leipzig ovat kiinnostuneet Pérezistä. Marcan mukaan kolmikosta kaikkein kiinnostunein on Ajax, joka on jo ottanut yhteyttä Pérezin edustajiin.

Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja Monchi on sopinut tapaamisen Pérezin edustajien kanssa aloittaakseen neuvottelut jatkosopimuksesta. Sevilla on valmis tekemään kaiken mahdollisen saadakseen Pérezin jäämään seuraan tulevaisuudessakin.

Pérez kuuluu Espanjan alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen.