Vinicius, Rodrygo ja Reinier. Siinä kolme nuorta brasilialaista suurlupausta, jotka ovat siirtyneet lyhyen ajan sisällä Real Madridiin, ja joiden harteille asetellaan suuria odotuksia valoisan tulevaisuuden suhteen.

Vielä Real ei ole kuitenkaan kääntänyt katsettaan pois Brasilian suunnalta. AS:n mukaan seuraavaksi Real Madrid hamuaa riveihinsä São Paulon hyökkäävää keskikenttäpelaajaa Igor Gomesia, 21.

Ongelmitta Real Madrid ei Gomesia kuitenkaan nappaa. Ensinnäkin 50 miljoonan euron ulosostohinta on liian korkea – etenkin koronaviruskriisin aikana – ja kiinnostuneita seuroja on muitakin. AS mainitsee tällaisina Barcelonan, Sevillan ja Ajaxin.

Rio de Janeirossa syntynyt Gomes siirtyi São Paulon juniorijoukkueisiin jo 14-vuotiaana. Hän eteni nopeasti eri ikäkausijoukkueiden kautta seuran edustusjoukkueeseen, jossa hän on pelannut 44 ottelua. A-maajoukkuedebyytti on vielä tekemättä, mutta AS:n mukaan Brasiliassa puhutaan Gomesista jo ”paranneltuna versiona Kakásta”. Legendaarinen Kaká pelasi Real Madridissa vuosina 2009-2013.

Toistaiseksi Real Madrid ei ole vielä tehnyt virallista lähestymisyritystä Gomesin suhteen, vaan seuraa ainoastaan keskittyneesti pelaajan kehitystä. Brasilialaismedian mukaan Gomes on kuitenkin ”Real Madridin näköinen pelaaja”.

[readmore from=Real-Madrid]

Kakáan yhtäläisyyksiä on siinäkin, että molemmat ovat São Paulon kasvatteja, ja kummankin agenttina on toiminut maineikas Wagner Ribeiro. Kaká on myöntänyt haastattelussa itsekin, että Igor Gomes muistuttaa pelityyliltään häntä.

Igor Gomes pelasi vuosi sitten Etelä-Amerikan alle 20-vuotiaiden mestaruusturnauksessa. Samassa Brasilian joukkueessa esiintyi tuolloin myös nyt jo Madridiin siirtynyt Rodrygo.