Los Angeles FC:n meksikolaistähti Carlos Vela on vahvistanut, että hän sai tarjouksen siirtyä Barcelonaan neljäksi kuukaudeksi lainalle.

Espanjassa Celta Vigoa, Salamancaa, Osasunaa ja Real Sociedadia edustanut Vela, 31, on tällä hetkellä yksi Yhdysvaltojen Major League Soccerin suurimmista tähdistä. LAFC:n kapteenina toimiva Vela on pelannut kalifornialaisseurassa 71 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 57 maalia ja syöttänyt 23.

Hän kertoi Meksikon GQ:n haastattelussa, että hän hyväksyi Barcelonan asettamat ehdot, mutta LAFC torpedoi siirron.

– LAFC ei antanut minulle lupaa lähteä, joskin se oli ymmärrettävää.

– He ajattelivat vain seuran ja sen pelaajien parasta. Minä yritin, mutta se [siirto] ei toteutunut, eikä mitään tulekaan tapahtumaan, koska olen onnellinen täällä.

Barça ehdotti, että pelaisin siellä neljä kuukautta. Minä hyväksyin sen, koska se oli todella hyvä tarjous. Mutta se ei mennyt niin, että minä vaadin kahta vuotta tai muuten en tule. He sanoivat neljä kuukautta, ja sillä hyvä.