Valladolidia edustava Pedro Porro kertoi maanantaina sosiaalisessa mediassa saaneensa sakot poistuttuaan kodistaan ruokakauppaan.

Espanjassa on hätätila koronaviruksen vuoksi ja ulkona liikkumista on rajoitettu ainoastaan kaupassa käyntiin ja lemmikkieläimien ulkoiluttamiseen.

Porro asuu 15 kilometrin päässä Valladolidin keskustasta ja pelaaja nähtiin ruokakaupassa keskustan lähettyvillä. Porro julkaisi Twitter-tilillään viestejä tapaukseen liittyen, mutta poisti ne hetkeä myöhemmin.

Porro oli pettynyt poliisien asenteisiin.

– Olen hyvin suuttunut siitä, miten tietyt ihmiset puhuvat sinulle ja miten he käyttäytyvät sinua kohtaan. Pyydän ainoastaan, ettei kukaan oleta olevansa parempi kuin muut. Toista kunnioittaen pääsee jo pitkälle. Älkää poistuko kotoanne, vaikka tarvitsisitte mitä tahansa, koska ulkona asiat eivät ole hyvin, Porro viittasi koronavirustilanteeseen tai poliisien käytökseen.

– Sakoilla ei ole minulle mitään merkitystä, mutta sitä en hyväksy, että ihmiset käyttäytyvät epäkunnioittavasti minua kohtaan. He kysyivät, mitä teen Valladolidin keskustassa, kun olen syntynyt Badajozissa.