Espanjassakin tuhoisana vellova koronavirusepidemia on pannut maan jalkapallosarjat toistaiseksi määrittelemättömän pituiselle tauolle. Hyvän käsihygienian ohella tärkeimpiä muotoja hillitä epidemian leviämistä on huolehtia sosiaalisesta etäisyydestä ja kontaktien välttelemisestä. Espanjassa onkin asetettu ulkonaliikkumiskielto.

Jalkapalloilijat pitävät luonnollisesti fyysisestä ja henkisestä vireestään mahdollisimman hyvää huolta siltäkin varalta, että kautta päästäisiin joskus vielä jatkamaan. Ulkoilu kuitenkin onnistuu, jos perheellä on käytössään mukava piha. Ja onnistuupa jopa jalkapallotennis, jos joukkuetoveri sattuu asumaan naapurissa pensasaidan takana.

Tyylinäytteen leppoisasta futistennistuokiosta latasi sosiaaliseen mediaan Osasunan 31-vuotias toppari Raúl Navas. Pelikaveriksi löytyi saman seuran Fran Merida.

Raúl Navas

@RaulNavas22
Un ratito de 🎾⚽️🎾 con mi vecino Fran Merida 🏓

Raúl Navas on pelannut tällä kaudella vain viisi ottelua polvivammojen takia. 30-vuotias keskikenttäpelaaja Merida on puolestaan nähty kentällä 17 La Liga -ottelussa.

Navasin twiitistä on tämän jutun julkaisuhetkeen mennessä tykätty lähes 12 000 kertaa, ja sitä on jaettu yli 1 400 Twitter-tililtä. Twiitti on saanut runsaasti huomiota myös kansainvälisessä mediassa.