Real Madridin entinen seurapresidentti Lorenzo Sanz menehtyi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä koronavirukseen.

76-vuotiaana kuollut Sanz toimi viiden vuoden ajan Real Madridin seurapresidenttinä vuosina 1995-2000. Seura voitti kahdesti Mestarien liigan Sanzin kanssa.

Real Madridin seuralegendat ovat hyvästelleet Sanzin sosiaalisessa mediassa.

– Hyvin surullinen päivä madridismolle. Lorenzo Sanz yhdisti menneisyyden ja nykyhetken kahdella numerolla: 7 ja 8. Hänen kuolemansa tekee näistä päivistä entistä surullisempia. Surunvalitukseni hänen perheelleen ja ystävilleen, Sergio Ramos twiittasi ja viittasi numeroilla Sanzin alaisuudessa voitettuihin kahteen Mestarien liigaan.

– Lepää rauhassa, seurapresidentti. Suuri halaus hänen perheelleen ja ystävilleen näinä vaikeina hetkinä. Muistamme kaikkia, jotka ovat menehtyneet tämän koronaviruksen vuoksi. Voimia kaikille, Iker Casillas sanoi sosiaalisessa mediassa.

– Lepää rauhassa, seurapresidentti. Sait minut tuntemaan itseni rakastetuksi ja tärkeäksi. Annoit minulle mahdollisuuden toteuttaa unelmani. Sinulla riitti rohkeus hankkia minut Real Madridiin vain 21-vuotiaana ja kiitän sinua siitä ikuisesti, Fernando Morientes kirjoitti Instagramissa.