Uutisoimme aiemmin sunnuntaiaamuna siitä, miten Real Madridin entinen seurapresidentti Lorenzo Sanz menehtyi koronavirukseen. Lue uutinen täältä.

Real Madridissa Sanzin alaisuudessa pelannut Predag Mijatovic kommentoi tapahtunutta Marcalle.

Sanz hankki Mijatovicin Real Madridiin ja kaksikko voitti yhdessä Mestarien liigan.

– Olen hyvin surullinen siitä, etten voinut mennä tapaamaan häntä, koska hänellä oli tartunta. Tämä on hyvin raakaa, enkä voi uskoa tätä vielä todeksi. Hän oli minulle kuin isä. Lorenzo oli minulle hyvin tärkeä. Pidimme yhteyttä ja kävimme silloin tällöin keskenämme syömässä, entinen hyökkääjä kertoi.

– Hän oli loistava ihminen ja seurapresidentti, yksi historian parhaista. Hän hankki minut ja siitä lähtien meillä oli todella hyvät välit. Tämä on surullinen ilta, enkä voi edes hyvästellä häntä. Odotan Real Madridin kannattajien antavan hänelle jäähyväiset koronaviruspandemian jälkeen.