Mundo Deportivo uutisoi lauantaina Atléticon kiinnostuksesta Glasgow Rangersin Alfredo Morelosia kohtaan.

Lehti lainaa uutisessaan skotlantilaislehtiä, joiden mukaan Atlético tarkkailee Morelosia ja olisi mahdollisesti valmis tekemään kolumbialaiskärjestä tarjouksen kesällä. Atlético kaavailee Morelosista Ivan Saponjicin korvaajaa.

Suomen Veikkausliigassa HJK:ta puolentoista vuoden ajan aikoinaan edustanut Morelos on tehnyt Skotlannissa hurjaa jälkeä. Tällä kaudella 45 ottelussa on syntynyt komeat 29 maalia, joista 14 Eurooppa-liigassa niin kilpailun karsinta- kuin lohkovaiheessakin.

Kolumbian A-maajoukkueeseen kuuluva Morelos poistuu Rangersista hyvin todennäköisesti kuluvan kauden jälkeen.

Morelos on edustanut Rangersia kesästä 2017 lähtien, jolloin skotlantilaisjätti maksoi HJK:lle hyökkääjästä noin miljoona euroa. Morelosin tulevan siirtosumman arvioidaan olevan alle 30 miljoonaa euroa.