Jos huhumylly pyöri tähän asti vielä hieman vajaalla teholla, niin nyt saatiin kierroksia kertaheitolla lisää.

Superagentiksi tituleerattu Mino Raiola kävi Marcan haastattelussa, ja häneltä kysyttiin suhteista Real Madridiin.

– Suhteeni Real Madridiin on todella hyvä. Olen jatkuvasti yhteyksissä [toimitusjohtaja] José Ángelin kanssa. Tykkään puhua hänen kanssaan jalkapallosta ja FIFA-asioista, koska arvostan hänen näkemyksiään, Raiola sanoi.

– Toivon, että voin jonain päivänä viedä Real Madridiin jonkun suuren jalkapalloilijan. Nyt minulla on siellä [Alphonse] Areola, mutta se on vähän puolikas kauppa, koska kyseessä on lainasiirto.

Ja sitten tuli kunnon täräytys.

– Haluan viedä ihan kunnolla pelaajan Real Madridiin, ja yritän tehdä sen tänä kesänä. Se olisi suuri ylpeyden aihe minulle ja edustamilleni jalkapalloilijoille, koska Real Madrid on hieno seura.

Raiola edustaa lukuisia huippupelaajia. Tämän hetken kuumimmat nimet hänen tallissaan ovat Paul Pogba ja Erling Braut Håland. Kaksikosta etenkin Pogba on yhdistetty Realiin jo pitkään. Real-päävalmentaja Zinédine Zidane tiettävästi halusi viime kesänä vain Pogban. Kun Manchester United ei suostunut myymään, Zidane sanoi – edelleen tiettävästi – Realin seurajohdolle, ettei hän halua Pogban sijaan Ajaxin Donny van de Beekiä eikä Tottenhamissa tuolloin pelannutta Christian Erikseniä.

– Paulilla on ollut vähän vaikeaa viime aikoina, mutta haluan sanoa tämän selvästi, koska Englannissa he ovat vähän herkkiä tämän asian suhteen: Pogba on hyvin keskittynyt siihen, että hän pääsisi vielä päättämään kauden hyvin Manchester Unitedissa. Hän haluaa päästä takaisin joukkueeseen ja hoitaa osaltaan joukkueen ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

[readmore from=Real-Madrid]

Raiolalta kysyttiin, mitä Pogban suhteen tapahtuu tänä kesänä. Keskikenttämiehen sopimus umpeutuu kesällä 2021.

– Mahdotonta sanoa. Ei sitä voi vielä tietää. Aiemmin kiinnostus oli suurta, mutta silloin siirto ei ollut mahdollisuuksien rajoissa. Viime vuodella ei nyt ole mitään merkitystä, mutta katsotaan, miten käy.

Entä sitten Håland?

– Hänellä on vielä paljon kehittymisen varaa. Hän pelaa Dortmundissa niin kauan, kuin on tarpeellista. En usko, että hän lähtee Dortmundista tänä kesänä.

Marcan tietojen mukaan Real Madrid on tarkkaillut Hålandia normaalin tarkkailutoiminnan puitteissa. Toistaiseksi seura ei ole ryhtynyt aktiivisiin toimiin Hålandin ostamiseksi.