Manchester Cityn laitahyökkääjä Leroy Sanén tilanne Ettihad Stadiumilla on tällä hetkellä äärimmäisen mielenkiintoinen. 24-vuotiaan saksalaisen sopimus Englannissa on päättymässä vuoden kuluttua ja hänen asemansa Pep Guardiolan ryhmässä on tällä hetkellä pienoinen kysymysmerkki. Sané on ollut loukkaantumisen takia sivussa koko tämän kauden.

Jo viime kesästä alkaen Sanéa on viety voimakkaimmin hänen kotimaansa suurseura Bayern Müncheniin. Saksalaismedia Bildin mukaan Allianz Arena on yhä edelleen Sanén todennäköisin siirtokohde, mutta sen tietojen mukaan bundesliigaseura on saanut vakavasti otettavia kilpailijoita.

Sekä Barcelonan että Real Madridin kerrotaan myös kiinnostuneen Sanén ostamisesta. Molemmat näkevät hänessä hinta-laatusuhteeltaan hyvän hankinnan, sillä pelaajan sopimus päättyy pian. Transfermarktissa Sanén arvo on 100 miljoonaa euroa, mutta sopimustilanne ja alla oleva loukkaantuminen voivat pakottaa Cityn myymään hänet edullisemmin.

Sanén halua jatkaa Man Cityssä on kyseenalaistettu myös sen vuoksi, että seura on suljettu Mestarien liigasta kahden seuraavan kauden ajaksi.