Ranskan maajoukkuehyökkääjä Wissam Ben Yedder vahvistaa, että Barcelona on ollut hänen perässään jo kahden edellisen siirtoikkunan aikana.

Viime kesänä Ben Yedder, 29, jätti Sevillan ja siirtyi AS Monacoon, jonka riveissä hän on pelannut 31 ottelua tehden niissä yhteensä 19 osumaa ja antaen yhdeksän maalisyöttöä. Hän oli Barcelonan hankintalistalla myös viime tammikuussa, kun Blaugrana etsi uutta hyökkääjää loukkaantumissuman keskellä, mutta Barça päätyi hankkimaan Martin Braithwaiten poikkeusluvalla Leganésista siirtoikkunan ulkopuolella.

Ennen tämän kauden alkua Ben Yedderin ulosostoklausuuli Sevillassa oli 40 miljoonaa euroa. Tammikuussa Monacon päävalmentaja Robert Moreno kuittasi tähtihyökkääjänsä siirtohuhut sanomalla, että alle 200 miljoonan euron tarjouksia ei kuunnella.

Ben Yedder kommentoi siirtokuvioitaan Onze Mundialin haastattelussa.

– Barcelona oli perässäni jo paljon aikaisemmin.

– Viime kesänä he ottivat yhteyttä minuun ja keräsivät minusta paljon tietoa. Sama tapahtui tänä talvena, mutta siirto ei toteutunut.

– Se osoittaa, että olen tehnyt hyvää työtä, mutta siitä huolimatta olen täysin keskittynyt Monacoon.

Ben Yedder teki kolmen kauden aikana Sevillassa 138 otteluun 70 maalia. Ranskan A-maajoukkueessa hän on esiintynyt kahdeksan kertaa ja onnistunut maalinteossa kahdesti.