Joaquín Caparrós jätti Sevillan hiljattain taakseen ja muutti Armeniaan. Caparrós nappasi Armenian A-maajoukkueen päävalmentajan paikan itselleen.

Yli 500 ottelua La Ligassa valmentanut Caparrós vietti kuluvan kauden Sevillan seurajohdossa, mutta ilmoitti viikko sitten hyväksyneensä Armenian jalkapalloliiton tarjouksen.

Caparrósin mukaan koronavirustilanne Armeniassa ei ole ainakaan vielä huolestuttava. Konkariluotsin mukaan Armenian pääkaupungissa Jerevanissa elämä jatkuu samaan malliin kuin aiemminkin.

– Täällä ei ole juurikaan tapauksia. Kuudella tai seitsemällä ihmisellä on koronavirustartunta. Tilanne on kontrollissa. Puhumme pienestä maasta, jossa asiaa kontrolloidaan oikealla tavalla. Meidät tutkittiin saavuttuamme maahan. Kauppakeskukset ja baarit ovat auki ja ihmiset kulkevat normaalisti kaduilla. Olen kuullut Espanjan tilanteesta ja se on kauhistuttava. Ei sellaista voi edes kuvitella, Caparrós totesi Marcalle.

Caparrósin lapset asuvat Madridissa. Espanjassa on parhaillaan hätätila, eikä muun muassa Madridin kaduilla saa liikkua, ellei siihen ole hyvää syytä.

– Lapseni asuvat Madridissa ja tiedän kaiken, mitä siellä tapahtuu. Tässä tilanteessa ihmisten on seurattava asiantuntijoiden ja viranomaisten neuvoja. Kaduille ei ole syytä mennä kaupassa käyntiä lukuun ottamatta. Me espanjalaiset olemme usein itsepäisiä siihen asti, kunnes jotain todella tapahtuu. Koronaviruksen leviämistä on estettävä ja kaikkien on oltava kotona. Se on ainoa mahdollisuus.