Achraf Hakimi pelaa loistavaa kautta.

Hakimin Dortmund on toisena Bundesliigassa ja voitti PSG:n Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 2-1.

Laitapuolustajana pelaava Hakimi on viimeistellyt tällä kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä peräti seitsemän maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä.

21-vuotiaan Hakimin lainasopimus Dortmundin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Dortmund haluaisi tiettävästi pitää marokkolaisen itsellään, mutta Hakimi palaa mielellään Real Madridiin, jos puolustajan kasvattajaseura haluaa hänet takaisin.

Espanjalaismedioiden mukaan Real Madrid suunnittelee ensi kautta Hakimi joukkueessaan.

– Real Madrid on kotini. Olen nauttinut siellä valtavasti ja pelannut useita otteluita. Jos Real Madrid haluaa, että palaan, niin palaan varmasti. Jos he eivät tahdo niin, kirjoitan historiaani toisessa suuressa seurassa, Hakimi sanoi Téléfootille.

Dortmund on ollut viime aikoina vahvassa iskussa. Hakimin mielestä seura voi jopa taistella Mestarien liigan voitosta.

– Kaikki on mahdollista. Toivottavasti kykenemme taistelemaan tiemme mahdollisimman pitkälle Mestarien liigassa ja jos mahdollista, voittaa pokaalin. Jos se ei ole mahdollista, olemme antaneet kaikkemme ja pelanneet hyvin Mestarien liigassa.