Espanjassa nousi pienoinen kohu alkuviikosta, kun eräs TV-yhtiö julkaisi materiaaliaan sunnuntaina pelatusta el Clásicosta.

Videotallenteissa kuvataan Barcelonan vaihtopenkkiä koko ottelun ajan. Barcelonan kakkosvalmentaja Eder Sarabia tulistui useaan otteeseen joukkueelleen ja kritisoi muun muassa Leo Messiä ja Antoine Griezmannia.

Lue lisää tapauksesta täältä ja täältä.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién pahoitteli Sarabian käytöstä El Periódicolle antamassaan haastattelussa torstaina.

– Tämä tilanne on vaikuttanut minuun paljon ja olen huolissani tästä. Meitä voidaan kritisoida huonoista vaihdoista, huonosta ottelusuunnitelmasta ja vaikka mistä, mutta käytöksestä meitä ei voi kritisoida. Siitä meidän on itse pidettävä huoli käyttäytymällä oikein ja muistaen, minkälaisessa seurassa työskentelemme ja millaisia arvoja Barcelonalla on, Setién totesi.

– Olemme puhuneet tästä Ederin kanssa. Hän on myös huolissaan. Tämä tilanne vaikuttaa meihin. Meidän on parannettava käytöstämme. Olemme jo pyytäneet asianosaisilta anteeksi. Olen loppupeleissä vastuussa tästä, koska minun on kontrolloitava näitä asioita.