Napolin tähtitoppari Kalidou Koulibaly ei pelaa Barcelonaa vastaan 18. maaliskuuta Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa, kertoo italialaislehti La Gazzetta dello Sport.

Senegalilaispuolustaja Koulibaly, 28, oli takareisivamman takia sivussa myös ensimmäisestä kohtaamisesta, joka päättyi Napolissa 1-1-tasapeliin. Hän loukkasi takareitensä joulukuussa, eikä ole vieläkään palannut täysin pelikuntoon.

Koulibaly pelasi viime kuussa yhden täyden ottelun ja istui kahdessa vaihtopenkillä, mutta sittemmin hän on ollut taas sivussa kokoonpanosta. Hän on harjoitellut Napolin kanssa, mutta italialaisseura ei halua ottaa riskiä avainpelaajansa kanssa.

Barcelona joutuu pelaamaan toisessa osassa ilman keskikenttäpelaajia Sergio Busquetsia ja Arturo Vidalia, jotka ovat pelikiellossa. Busquetsin varoitustili tuli täyteen ja Vidal lensi kahden keltaisen myötä pihalle.