Uutisoimme tiistaina siitä, miten osa Barcelonan pelaajista on pettyneitä joukkueen kakkosvalmentajan Eder Sarabian työskentelytapoihin. Lue uutinen tästä linkistä.

Marcan mukaan Barcelona on reagoinut pienoiseen kohuun. Seuran mielestä on hyvä asia, että Sarabia osoittaa intohimoaan työtään kohtaan omalla tavallaan, eikä puutu siihen sen kummemmin.

Sen sijaan Barcelona on pettynyt Clásicoa kuvaamassa olleen TV-yhtiön toimiin, joka kuvasi Barcelonan vaihtopenkkiä koko ottelun ajan. TV-yhtiö sai videolle Sarabian raivonpuuskia ja kritiikkiä pelaajien suuntiin. Barcelona aikoo keskustella La Ligan kanssa ja toivoo, ettei tällaista tapahdu uudestaan.

Barcelonan seurajohto ei ole huolissaan siitä, miten jotkut pelaajat eivät pidä Sarabian intohimoisesta tavasta suhtautua työhönsä. Sarabian on kuitenkin samalla muistettava ja ymmärrettävä, että joukkueen päävalmentajan Quique Setiénin on kannettava rooli asioista päättävänä ja joukkuetta johtavana henkilönä.

Monet espanjalaismediat ovat kiinnittäneet huomiota jo aiemmin siihen, miten Sarabia käyttäytyy huomattavasti Setiéniä aggressiivisemmin otteluiden aikana.