Liverpool hävisi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Valioliigassa viikonloppuna, kun Watford kukisti ylivoimaisen sarjakärjen 3-0.

Ottelussa täydet minuutit pelannut Watfordin Kiko Femenía kertoi Marcan haastattelussa, miten Atlético voisi onnistua pudottamaan Liverpoolin Mestarien liigassa. Atlético voitti otteluparin ensimmäisen osan Metropolitanolla 1-0.

Toinen osa pelataan 11. maaliskuuta Anfieldilla. Femenían mukaan Atléticolla on mahdollisuus edetä jatkoon, jos se puolustaa yhtä tiiviisti kuin avausosassa.

– Atléticolla on hyvä joukkue, joka etenkin kykenee puolustamaan todella laadukkaasti. Heillä on hyökkäyksessään nopeita pelaajia. Atléticon kannattaa olla tiiviinä porukkana puolustamassa ja olla valmiita lähtemään nopeasti vastahyökkäykseen.

– Liverpool tulee varmasti päälle hyvin aktiivisesti, mutta jos Atlético kestää ja puolustaa hyvin, on heillä hyvät mahdollisuudet jatkopaikkaan. Mielestäni yksikään joukkue ei osaa puolustaa paremmin tuollaisessa paikassa kuin Diego Simeonen Atlético. Toivotan heille onnea ja jatkopaikkaa.