Real Madrid joutui Mestarien Liigan neljännesvälierissä ahtaalle, kun Manchester City haki Santiago Bernabéulta 2-1 -vierasvoiton. Tasaisen ottelun kenties suurimmaksi puheenaiheeksi nousi Sergio Ramosin lopussa saama suora ulosajo. Real Madridin leirissä ei ymmärrystä punalapulle riittänyt, varsinkin kun Gabriel Jesusin tulkittiin rikkoneen Cityn tasoitusmaalissa.

– Minusta näytti, että Gabriel Jesus nojasi Sergio Ramosiin juuri sen verran, ettei hän yltänyt palloon, seuraikoni Emilio Butragueño Real Madridin taustajoukoista kommentoi Movistar+:lle.

– Sergio protestoi sitä tönäisyä. Sillä on merkitystä. VAR ja tuomari näkivät tilanteen kuitenkin toisin.

Real Madridin ainoan maalin hienosti alustanut Vinicius oli Butragueñon linjoilla.

– Ei minun tarvinnut katsoa kännykkästä tilannetta arvioidakseni sitä. Koko stadion näki, että Jesús työnsi Sergiota vähän, brassihyökkääjä totesi.

– Tuomarit viheltävät täällä aina meitä vastaan.

Viniciuksen maanmies Gabriel Jesus itse ei myöntänyt rikkoneensa tilanteessa.

– Jalkapallo on kontaktipeli. En työntänyt häntä. Hädin tuskin kosketin häntä, kuten kuvasta voi nähdä. Rike se ei ollut, City-hyökkääjä kuittasi.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Erotuomariasiantuntija ja entinen huipputuomari Eduardo Iturralde González ei myöskään ollut vakuuttunut kollegansa Daniele Orsaton onnistumisesta.

– Mielestäni Ramos ei rikkonut ulosajoon johtaneessa tilanteessa. Gabriel Jesus haki sen kontaktin ja kaatui itse. Jos Cityn ensimmäisessä maalissa ei ollut rikettä, niin ei ollut tässäkään, Iturralde kertoi mielipiteensä.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan Manchesterissa 17. maaliskuuta.

Lähde: AS