Kun Sevilla matkusti sunnuntaina La Ligan vieraspeliin Getafea vastaan, ei edessä odottanut mikään pieni haaste. Getafe oli voittanut viimeisistä kuudesta ottelustaan kaikissa kilpailuissa viisi, ja kokenut vain Camp Noulla Barcelonaa vastaan 1-2 -tappion. Viimeksi torstaina Getafen sai todeta Eurooppa-liigassa paremmakseen Ajax maalein 0-2.

Sevilla ei kuitenkaan syyttä suotta ole La Ligan tämän kauden toiseksi paras vierasjoukkue. Julen Lopeteguin miehistö pelasi kerrassaan erinomaisen ottelun ja riisui Getafen aseista. Edellisistä viidestä pelistään Sevilla oli hävinnyt kaksi ja pelannut kolmesti tasan, mutta nyt se haki vieraspisteet komeasti maalein 0-3. Samalla Sevilla kipusi juuri Getafen ohi sarjassa kolmanneksi.

Ensimmäisen puoliajan ainoan maalin teki 43. minuutilla Lucas Ocampos.

OptaJose

@OptaJose
33 - @SevillaFC_ENG have been involved in 33 aerials in their first half vs Getafe, more than any other single #LaLiga game away from home at the half time since at least 2005/2006 season (level with at El Sadar in 2011). Vigour

Toisen puoliajan alkajaiksi nähtiin sitten kaksi merkittävää vaihtoa. Getafe otti kentälle erinomaista kautta pelaavan ja Barcan vakavassa harkinnassa olleen maalitykki Ángelin. Sevilla puolestaan joutui vaihtamaan loukkaantumisen takia kentältä ykkösvahtinsa Tomas Vaclikin, ja marokkolainen kakkosvahti Bono tuli pelaamaan kauden ensimmäistä La Liga -otteluaan.

Maalit toisellakin puoliajalla teki kuitenkin Sevilla, eikä Bono joutunut torjumaan kertaakaan. Sekä toisen maalin tehneelle Fernandolle että 3-0 -loppunumerot viimeistelleelle Jules Koundelle maalit olivat koko La Liga -kauden ensimmäisiä.