Atlético kukisti tiistaina Liverpoolin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Metropolitanolla 1-0.

Kyseessä oli Liverpoolille vasta kauden toinen tappio, jos B-joukkueella pelattua liigacupin Aston Villa -ottelua ei lasketa mukaan. Liverpool ei saanut tiistaina lauottua pelivälinettä kertaakaan kohti Jan Oblakin vartioimaa maalia.

Atlético sai tiistaina hyvän tuloksen, mutta jatkopaikka on edelleen kiven alla. Liverpool on osoittanut tällä kaudella kykenevänsä voittamaan etenkin Anfieldilla kenet tahansa. Vain Napoli on välttänyt tällä kaudella tappion Anfieldilla.

– Meillä on kokemusta aiemmilta vuosilta ja muistamme hyvin, miten Liverpool nousi Barcelonaa vastaan tappioasemasta jatkoon. Vielä on valtavasti pelattavaa jäljellä ja Anfieldin ottelu on hyvin vaikea, Atléticon Stefan Savic muistutti.

Savicin topparipari ja montenegrolaisen tapaan hienon ottelun pelannut Felipe tiedostaa joukkueen menevän eteenpäin ottelu kerrallaan.

– Emme pelkää Liverpoolia. Kunnioitamme heitä. Valmistauduimme hyvin otteluun ja kaikki puhuivat Liverpoolista suurena suosikkina. Menemme ottelu kerrallaan eteenpäin ja pääsimme otteluun hyvin sisään. Pelisuunnitelmamme onnistui.